i miss

kangenn… tiba-tiba kangen, kangen sama suasana waktu first year, kangen sama senior-senior luar, kangen sama semuanya.

it were special moments for me, when i met them, when i knew this place,when i heard their joke,all of that filled up my days.

kampus hanya sepi saat-saat tertentu. hari ini termasuk salah satunya. gw lembur, banyak kerjaan deadline and urgent yg harus diselesain. sebenarnya dari pagi kepala masih terasa sakit alias pusing. dari malem sih, oh ya malemnya juga lembur. biasanya kalo tidur gitu pagi-paginya dah gak pusing lagi. tp td pas bangun, kok berat bgt ya. terpaksa pergi, karena sekalian mau beliin dirinya vitamin C n minuman2 sehat lainnya juga. dibela-belain deh

pas ngetik nih blog udah jam 2 kurang 15, cuman sendiri di ruangan, kerjaan utk besok senin dah beres.

mungkin krn sendiri trus td ada some capture that recalled me of my past. hmm…jd mellow deh, apalagi sambil dengerin lagu “You’ll never walk alone”, really feel so lonely now.

hope there’s you beside me, not him, but him…. bidut i mean, suddenly i miss him now…

gotta go then,meet my bidut

nice weekend!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s